Ceremonie 

Misschien wel het meest bijzondere moment van de huwelijksdag; de ceremonie. Zorg ervoor dat de gehele ceremonie super persoonlijk is! Begin bij een BABS welke jullie samen kiezen. Een BABS geeft net dat extra stukje persoonlijkheid aan jullie ceremonie. Natuurlijk kies je voor styling welke helemaal bij jullie past. Kies voor een thema met mooie kleuren en lettertypes en laat 

dit de gehele dag terugkomen in jullie styling. Dit kun je geheel laten verzorgen door een styliste. Maar ook als je minder budget hebt kun je dit tot in de puntjes verzorgen. Daar helpen wij van Huwelijksdeco jullie heel graag bij! Wij maken graag decoratie op maat helemaal volgens jullie persoonlijke wensen. Ga je liever zelf aan de slag? Ook voor de DIY bruiden hebben we volop mogelijkheden. 

Details

Er zijn zoveel mogelijkheden als het gaat om de styling van jullie ceremonie! Een toffe backdrop is echt een must! Kies voor bijpassende stoelhangers, huwelijksborden, een gepersonaliseerde loper, kaarsen en bloemen. En zorg dat alles één mooi geheel vormt. Wist je dat sommige huwelijksborden multifunctioneel inzetbaar zijn? Zo kun je 1 bord de gehele dag gebruiken. Handig toch!?

Huwelijksdeco.nl is onderdeel van Liefs & Leed

www.liefsenleed.nl

© 2019 by Liefs & Leed 

Huwelijksdeco

Julianalaan 45

3238 AK Zwartewaal

Gepersonaliseerde schelpen

Fotocredits: Nienke van Denderen Fotografie