Let's Party

Persoonlijke styling voor een huwelijksfeest? Jazeker! Wat dacht je van mooie huwelijksbordjes bij het gastenboek, leuke quotes op de tafels en een groot huwelijksbord bij de cocktailbar? Ook de feestavond kun je super persoonlijk maken met leuke details. 

9AF70749-F5D0-4411-9895-6909099E5E7F.jpg
Fotocredits: Nienke a Denderen Fotografie

say it with a quote

Maak de styling helemaal af met toffe huwelijksborden voorzien van een quote of tekst. Dit bord staat waanzinnig bij of naast de bar tijdens jullie huwelijksfeest. 

"Have a cocktail in your hand and confetti in your hair".

Shauna & Ali

Kiezen jullie voor een candy table? Super lekker! Natuurlijk zorg je ervoor dat alles er tot in de puntjes uit ziet. Vergeet dan niet om hier ook mooie bordjes bij te zetten. Kies voor hout of acryl en zorg dat ze meegaan in de styling van de gehele dag.

Saar Fotografeert Styled Shoot Fletcher-

Candy Table

Fotocredits: Saar Fotografeert

Fotocredits: Angela Haas Fotofrafie

Gastenboek

Kim & Andy

Geen huwelijksfeest kan zonder gastenboek. Maar zeg nou zelf, zo'n ouderwets receptieboek waar alle gasten alleen hun naam inschrijven is toch super saai?! Daar hebben wij wat op gevonden: Invulkaarten. Met deze invulkaarten beleef je uren napret! Wie schrijft de meest leuke, lachwekkende en scherpste antwoorden voor jullie?

Kies voor romantisch pastel of hip zwart-wit. Shop gelijk het mooie houten doosje 

erbij zodat je alle kaarten mooi kunt bewaren en op ieder moment terug kunt lezen. En ja, natúúrlijk voorzien we ook dit doosje graag jullie namen en trouwdatum. 

Huwelijksdeco.nl is onderdeel van Liefs & Leed

www.liefsenleed.nl

© 2019 by Liefs & Leed 

Huwelijksdeco

Julianalaan 45

3238 AK Zwartewaal