Als 'bride & groom to be' zul je ongetwijfeld weten dat styling geen grensen kent. Werkelijk alles (!!!) is mogelijk! Van grootse priëlen tot de kleinste details.

Van gepersonaliseerde make-up tasjes tot schoenstickers, tassen, ringendoosjes en complete lopers. Tegenwoordig is niets meer te gek. Wij proberen een heel eind mee te gaan in deze trend. Vele voorbeelden zie je hier. Niets is ons te gek. Dus mocht je op zoek zijn naar iets heel bijzonders, neem dan contact met ons op. 

More Fun

Bride Stuff

Ladies, laten we eerlijk zijn. Vrouwen houden van leuke, toffe accessoires en al helemaal als het om huwelijks accessoires gaat. En trouwen, doe je maar één keer! Dus leef je uit en geniet van al het moois dat er is. 

Groom Stuff

Mannen, ook voor jullie zijn er genoeg leuke accesseroies voor tijdens en voorafgaand aan de huwelijksdag. En we doen ons uiterste best om ze zo stoer mogelijk te maken.

DIY Bruid

Vind jij het super leuk om je eigen decoratie voor de bruiloft te maken? Dat snappen wij als geen ander. Daarom hebben we diverse stickers, strijkemblemen en blanco artikelen in de shop om zelf mee aan de slag te gaan. 

Huwelijksdeco.nl is onderdeel van Liefs & Leed

www.liefsenleed.nl

© 2019 by Liefs & Leed 

Huwelijksdeco

Julianalaan 45

3238 AK Zwartewaal

Wit shirt man 01 GROOM