top of page

Ceremonie 

Misschien wel het meest bijzondere moment van de huwelijksdag; de ceremonie. Natuurlijk kies je voor styling welke helemaal bij jullie en jullie thema past. Kies voor een thema met mooie kleuren en lettertypes en laat dit de gehele dag terugkomen in jullie styling. Ga voor gemak en laat jullie gehele ceremonie stylen door ons team. Ga je liever zelf aan de slag? Laat ons weten wat jullie wensen zijn. Wij gaan graag dat stapje verder en ontwerpen speciaal voor jullie unieke stylingproducten.  

Details

Er zijn zoveel mogelijkheden als het gaat om de styling van jullie ceremonie! Een toffe backdrop is echt een must! Als loper kun je kiezen voor de klassieke variant in bijvoorbeeld wit maar tegenwoordig zijn er zoveel meer opties. Wat dacht je van toffe kleden als loper? Of houd het juist heel strak en kies alleen voor mooie details aan de zijkanten van het gangpad. Een luxe welkomstbord heet jullie gasten van harte welkom op jullie huwelijksceremonie. 

Taart
& toost

Een waanzinnige bruidstaart vraagt om een goede presentatie. Een mooie sitetable met passende schoteltjes en vorkjes. Het taartbestek wordt gegraveerd met jullie huwelijkslogo of namen en de (sta)tafels worden voorzien van mooie bloemen en kaarsen. 

Diner

Een moment van rust, even bijkomen van al het moois dat jullie al hebben beleefd op deze dag. Heerlijk eten onder het genot van goede muziek, een lekker drankje en mooie woorden van jullie gasten. Een huwelijksdiner duurt al snel 2.5 uur. Reden genoeg om een plaatje te maken van de dinertafel. Niet alleen mooi meubilair is belangrijk maar juist ook de details; naam- en menukaartjes, kaarsenstandaards, bloemwerk, onderborden en de servetten in de juiste kleur. 

Feest

Persoonlijke styling voor een huwelijksfeest? Jazeker! Wat dacht je van mooie huwelijksbordjes bij het gastenboek, leuke quotes op de tafels en een groot huwelijksbord bij de cocktailbar? Een complete whiskeytafel of leuke insta hoek? Ook dat kan! De feestavond kun je super persoonlijk maken met leuke details. 

Gastenboek

foto Jenga gegraveerd.png

Zo ouderwets als het klinkt zo hip kan het zijn. Willen jullie de gasten iets leuks mee naar huis geven? Er is zoveel meer dan de standaard bedankjes die je weleens tegenkomt. Zorg in ieder geval dat het iets is wat bij jullie past. Wat dacht je van een mooie wooncirkel van hout of forex waar de gasten hun naam of boodschap op kunnen zetten? Leuk om op te hangen in jullie huis. Houden jullie van een spelletje? Dan zijn de gegraveerde Jenga blokjes een musthave. 

bottom of page