top of page

Nice to meet you

Hi Hi, wat leuk dat je mijn website bezoekt. Inmiddels ben ik ruim 12 jaar werk werkzaam in de trouwbranche. Toen ik naast mijn vaste baan begon met Liefs & Leed kon ik hier al mijn creativiteit in kwijt. Maar al snel bleek dat ik die creativiteit toch het liefst verwerk in huwelijksdecoratie en complete styling. 

Samen met mijn team ga ik graag aan de slag voor jullie. Of het nu gaat om een los item ter aanvulling op jullie styling of om een complete styling van jullie gehele huwelijksdag. Vol passie toveren we elke locatie om tot dat plaatje waar jullie van dromen.  

WhatsApp Image 2022-10-21 at 1.21.05 PM.jpeg

Waarom kiezen voor Huwelijksdeco?

Bij Huwelijksdeco houden we niet van standaard huwelijksdecoratie. Inmiddels zijn er vele websites die uiteenlopende decoratie aanbieden. Bij Huwelijksdeco gaan we graag een stapje verder. Wij maken alles op maat. Kies jullie eigen lettertype, ontwerp en kleur en we zorgen dat het volledig naar wens gemaakt wordt. Nadat je het eerste ontwerp van ons hebt ontvangen kun je nog twee keer kostenloos correcties doorgeven. In de praktijk is dit voldoende om tot een mooi design te komen. 

Van ringendoosje tot complete styling op jullie trouwlocatie

Via de webshop van Liefs & Leed kunnen jullie diverse losse items bestellen. Wil jij het net even anders of de gehele styling uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want er is niets dat wij leuker vinden dan dat! 

Na onze kennismaking op jullie trouwlocatie gaan we aan de slag met een plan op maat waarmee we rekening houden met jullie budget. Deze ontvang je binnen 14 dagen. In het plan vind je mooie visuals en het kostenplaatje. Wanneer nodig brengen we nog wijzigingen aan op het plan totdat het helemaal naar wens is. Uiteraard vind je in onze styling altijd persoonlijke elementen terug. Geen bruidspaar is het hetzelfde en dus onze styling ook niet.

Op deze site inspireer en adviseer ik jullie graag. Ben je nieuwsgierig naar de producten. Deze kun je bestellen via de webshop van Liefs & Leed of neem contact op via onderstaand formulier.

Bedankt! Je bericht is goed verzonden. Wij doen ons uiterste best om binnen 48 uur te reageren.

Huwelijksdeco.nl is onderdeel van Liefs & Leed. Bestellingen lopen via deze webshop. Of heel eenvoudig via dit contactformulier.

bottom of page